Gavekort

Køb et helt særligt gavekort til den personlige godnatsang og bog. En gave, der vil blive elsket af både børn og forældre.

Et gavekort fra Norly & Friends er et populært valg til barnedåben eller en anden særlig lejlighed. Måske kender du endnu ikke barnets navn og kan derfor ikke købe den personlige godnatsang. Eller måske vil du lade det være op til forældrene selv at lytte til og vælge den melodi, der skal bringe god og tryg søvn for barnet de næste mange år. Så er gavekortet et godt valg.

Et gavekort til en unik gave – nemt og bekvemt

Det bliver ikke nemmere med et gavekort til en personlig godnatsang. Vi har gjort det let ved at sammensætte beløb, som passer til vores sange og bøger. Vælg et beløb, udfyld navn og skriv en personlig hilsen.

Du kan få gavekortet tilsendt pr. mail, printe og selv pakke det ind. Eller du kan sende direkte til gavemodtageren – enten med det samme eller vælge den dato, hvor gaven skal gives.

Gavekortet er gyldigt to år efter købsdatoen, så der er masser af tid til at få bestilt og brugt gavekortet.

>> Køb gavekortet til gaven, som skaber fantastisk søvn <<

Giv et gavekort til en gave, som følger barnet

Børn skal sove trygt og godt. Derfor har vi komponeret 4 personlige godnatsange, der skaber tryghed, ro og nærvær omkring sengetid hos børnefamilien. Vi synger barnets navn ind i den valgte melodi, så det bliver barnets helt egen sang.

Med sangen kan man købe en bog, som passer til. I bogen indskrives barnets navn, der trykkes en personlig hilsen, sangteksten og noderne til den personlige godnatsang. Desuden indeholder bogen en skøn historie om Norly og søvnmagien, fyldt med smukke og farverige illustrationer.

Den personlige godnatsang og bog passer til børn i alderen 0-9 år. Og vi har 100 % tilfredsgaranti.

Køb gavekortet her

Få en smagsprøve på, hvad gavekortet kan bruges til. Lyt til sangene nedenfor 👇