Derfor VIRKER den personlige godnatsang

Hos Norly & Friends tror vi på vores personlige godnatsange. Vi ser dem som et værktøj, der bruges i putteritualet og bringer tryghed, ro og nærvær til hele familien under den vigtige afslutning på dagen. Vi tror på dem, fordi vi selv bruger dem hjemme i vores familier og har set effekten ved første hånd. Vi tror på dem, fordi vi modtager glade tilbagemeldinger fra brugere landet rundt. Vi tror på dem, fordi de VIRKER. 

Er du i tvivl om præcis, hvorfor en personlig godnatsang virker? Her er 5 gode grunde. 

  1. Musik påvirker sindet 

Musik bringer mange følelser frem i mennesker. Den rigtige sang kan skabe tryghed og ro, og de følelser vil hjælpe barnet til at falde i søvn. Dette bringer os til næste grund:

  • Sangene er komponeret med det formål at bringe følelser af ro og tryghed

Sangene er komponeret af Anders Lyhne, og indsunget af Anders’ kone Monica. Begge er uddannede fra musik konservatoriet, og de kender og holder af musik. Hver enkelte sang er komponeret af rolige rytmer, søde toner og sunget af en blid stemme. Sangene er gentagende og genkendelige, hvilket skaber ro i barnet, da der ikke skal bruges kræfter på andet end blot at lytte. 

  • Sangen bruges som en fast og genkendelig del af putteritualet

Vi kender alle til at føle os overvældede og stressede efter en hektisk dag. Mange mennesker har brug for forudsigelighed og tryghed. Dét har børn specielt også. Når barnet hører sangen hver aften, bliver det en forudsigelig del af aftenen, og noget barnet altid kan regne med. Derfor ved barnet, at når sangen sættes på, er det fordi det er tid til at sove. 

  • Sangen bringer nærvær 

Vi anbefaler at forældre også synger med på sangen, når barnet puttes. At familien er samlet omkring barnet, når det er tid til at sove giver ikke blot ro og tryghed, men også en helt speciel følelse af nærvær, hvor barnet rigtigt kan mærke sine forældre og den tryghed de bringer med sig. 

  • Sangen er personlig og helt speciel for barnet

Hver godnatsang indsynges specifikt til barnet og inkluderer barnets navn. Det bringer en følelse af anerkendelse og individualitet. Derudover giver det barnet en tryghed og stolthed at vide, at sangen er barnets helt egen. 

Skal en personlig godnatsang være en del af jeres putteritual derhjemme? 

Der er lukket for kommentarer.